"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міттал подарує Кривому Рогу 6 млн. грн.

Вівторок, 13 березня 2007, 19:20

ВАТ "Mittal Steel Кривий Ріг" (колишня "Криворіжсталь") у поточному році перерахує 6 млн. грн. для соціального і культурного розвитку міста Кривий Ріг, у тому числі, з метою забезпечення соціально-економічної захищеності працівників меткомбінату та створення належних умов їхнього проживання в місті.

Як повідомляється в прес-релізі компанії у вівторок, генеральний директор ВАТ Нарендра Чодері та мер Кривого Рогу Юрій Любоненко підписали договір про співробітництво між підприємством та міськвиконкомом.

Відповідно угоді, ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг" буде сприяти соціально-культурному розвитку міста шляхом фінансування соціальних проектів.

Кошти, зокрема, будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для міської лікарні, на купівлю світлосигнального обладнання для злітно-посадкової смуги аеропорту в м. Кривий Ріг, на розвиток матеріально-технічної бази та підготовку до нового навчального року навчальних закладів міста.

Реклама:

Також буде надано матеріальну допомогу дитячо-юнацьким спортивним школам.

Крім цього, відповідно угоді, ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг" перерахує 1,5 млн. грн. на рахунок Криворізької Єпархії для будівництва нового православного храму.

"Таку угоду про співпрацю з містом ми підписуємо в другий раз, перша угода діяла у 2006 році, і по ньому підприємство перерахувало на соціально-культурний розвиток Кривого Рогу 6 млн. грн.", - цитує прес-служба голову адміністрації по кадрам та зв'язкам із громадськістю ВАТ "Mittal Steel Кривий Ріг" Франка Панніра.

ВАТ "Mittal Steel Кривий Ріг" - найбільший в Україні виробник металопродукції, частка якого на ринку досягає 20%. Виробничі потужності підприємства, що має повний виробничий цикл, розраховані на щорічний випуск понад 6 млн. тон прокату, близько 7 млн. тон сталі і понад 7,8 млн. тон чавуна.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!