Івченко відповідатиме перед Медведьком за 3,2 мільйони гривень

Середа, 28 лютого 2007, 13:00

27 лютого Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо колишнього керівника НАК "Нафтогаз Україна" Олексія Івченка за фактом збільшення витрат на заохочувальні виплати керівництву компанії.

Про це повідомила заступник Генпрокурора Тетяна Корнякова, виступаючи на розширеному засіданні колегії Генпрокуратури з питань дотримання законодавства в нафтогазовій галузі.

"Керівництво компанії протягом двох років витрачало державні кошти на матеріальне стимулювання глави правління і його заступників до восьми разів на місяць", - відзначила Корнякова.

За її словами, з листопада 2005 року по березень 2006 року колишній голова правління і чотири його заступники одержали винагороди на суму 700 тисяч гивень.

Реклама:

"Унаслідок таких дій тільки за I півріччя 2006 року фонд оплати праці на заохочувальні витрати збільшився на 3,2 мільйони гривень. За цим фактом 27 лютого щодо колишнього керівника підприємства порушена кримінальна справа", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо Івченка за ознаками зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Ліга, "Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!