Зять Кучми хоче інвестувати у виробництво $720 млн.

Вівторок, 27 лютого 2007, 20:11

Трубно-колісна компанія "Інтерпайп" Віктора Пінчука має намір у 2007-2009 роках інвестувати у відновлення виробничих потужностей своїх підприємств близько 720 млн. дол.

У тому числі в будівництво електросталеплавильного комплексу "Інтерпайп сталь" на Нижньодніпровському трубопрокатному заводі (НДТЗ, Дніпропетровськ) 610 млн. дол.

Як повідомляється в наданих журналістам презентаційних матеріалах компанії, інвестиційна програма розвитку припускає постійне відновлення виробничих потужностей підприємств.

"Найважливішими напрямками при розробці і реалізації інвестиційних проектів є освоєння нових продуктів, зниження витрат, розвиток сервісів, енергозбереження, захист навколишнього середовища і підвищення якості продукції компанії", - пояснюється в документі.

Реклама:

Згідно з офіційними даними, трубно-колісна компанія "Інтерпайп" складається з консалтингової компанії "Інтерпайп менеджмент", промислових активів і торговельних компаній. Усі промислові активи компанії розташовані в Україні в Дніпропетровській області.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!