У Черновецького оплатою послуг задоволені

П'ятниця, 23 лютого 2007, 17:59

Київська міська держадміністрація вважає задовільною оплату городянами житлово-комунальних послуг за січень.

Про це заявив перший заступник голови Київміськадміністрації Анатолій Голубченко на засіданні колегії адміністрації, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

За його словами, станом на 23 лютого кияни оплатили 120 млн. гривень за житлкомпослуги.

"Це на 30% більше, ніж минулого місяця, тобто реально проплати йдуть набагато краще (у порівнянні з оплатами в січні за грудень)", - відзначив Голубченко.

Реклама:

Він вважає, що висока оплата є заслугою Головного управління житлового господарства, яке проводить гарну роз'яснювальну роботу серед городян.

За словами Голубченка, близько 68 млн. гривень з отриманої суми вже надійшло на рахунки компаній "Київенерго", "Київводоканал", житлово-експлуатаційних організацій, 16 млн. гривень надійшло від оплати за послуги, надані по лічильниках.

Ще 35 млн. гривень надійшли, але поки не перерозподілені між організаціями, які надають житлкомпослуги.

Заступник голови подякував керуванню і попросив працювати в такому ж темпі до кінця лютого, щоб оплата за послуги ЖКГ склала хоча б 130-140 млн. гривень.

Як відомо, на початку лютого Київська міськдержадміністрація заявила, що побоюється низького рівня оплати за житлово-комунальні послуги за січень і попередні місяці.

З 1 грудня 2006 року за розпорядженням мера Києва Леоніда Черновецького тарифи на послуги ЖКГ було підвищено в 3,4 рази.

Однак 8 лютого 2007 року, в результаті протестів громадськості й опозиційних фракцій, Київрада зменшила коефіцієнт підвищення тарифів до 1,9. Це рішення 12 лютого підписав Черновецький.

"Українська Правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!