"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Донецькі хочуть залишити Секретаріат Ющенка без грошей

Середа, 21 лютого 2007, 12:00 -

Фракція Партії регіонів вимагає від президента та уряду внести пропозиції про скорочення штату і видатків на утримання секретаріату глави держави.

Про це заявив на засіданні парламенту заступник голови фракції Партії регіонів Василь Кисельов.

Він зазначив, що після проведення конституційної реформи повноваження президента скоротилися і, відповідно, варто було б чекати скорочення штату секретаріату президента, а також фінансування цього органу.

Кисельов стверджує, що станом на 10 березня 2005 року в секретаріаті працювало 595 осіб, а в 2007 році – 596, але фінансування збільшилося за цей період на 70 млн. грн.

Реклама:

За його словами, проаналізувавши повноваження секретаріату президента, "можна зробити висновок, що замість того, аби займатися кадровою політикою в регіонах, показувати приклад дотримування законів і таки звільнити керівників обласних і районних держадміністрацій, яким ради більше ніж двома третинами по декілька разів висловили недовіру, президент України нехтує Конституцією, а його Секретаріат займається в цей час підготовкою державного перевороту".

Кисельов заявив, що спочатку "помаранчева" влада провела "тарифний експеримент" над українським народом, а тепер "жіночка в білому з косою мотається по Україні, щоб виправити свої власні помилки".

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: