Московський "Спартак" хоче жити, як Ахметов і "Шахтар"

Вівторок, 20 лютого 2007, 14:35

Делегація, що представляє московський футбольний клуб "Спартак", 19 лютого прибула до Донецьку з метою якомога детально познайомитися з інфраструктурою ФК "Шахтар".

Як повідомляє офіційний сайт "Шахтаря", до складу делегації ввійшли директор департаменту корпоративних служб ФК "Спартак" Альбєрт Сєргєєв, генеральний директор і фінансовий директор стадіону "Спартак" Андрєй Козирєв та Дмітрій Рудаков.

"Ми багато чули про те, як добре розвинута інфраструктура ФК "Шахтар". Багато позитивних відгуків чули на вашу адресу. Хочемо познайомитись з укладом "гірників" і можливо щось перейняти, щоб поліпшити побут наших футболістів і забезпечити комфорт вболівальникам "Спартака" на новій арені", – зазначив Сєргєєв.

За час візиту представники "Спартака" побували на спортивно-тренувальній базі гірників "Кірша", на будівництві нового п'ятизіркового стадіону "Шахтар" і в офісах клуба. Гості зустрічалися з генеральним директором клуба Сергієм Палкіним, а також з керівником департаменту спортивних споруд Юрієм Такташевим.

Реклама:

Прес-служба "Шахтаря" відзначає "неймовірну допитливість" гостей з Москви.

"Спартаківців" цікавило усе: як обладнані кімнати відпочинку футболістів, душові, їдальні, басейни, сауни, роздягальні і т.д. Не обійшли вони увагою навіть пральні та інші підсобні приміщення. Цікавились навіть такими тонкостями, яким порошком пруть на базі, кахель якого виробництва і де замовляли. І усе фіксували на відеокамеру.

Гості завірили, що зібрану про "Шахтар" інформацію буде використано для реконструкції спортивно-тренувальної бази ФК "Спартак" і будівництва нового стадіону московського клуба.

"Остров"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!