Янукович розсипався в компліментах Ахметову і його компанії

Четвер, 15 лютого 2007, 14:37

Прем'єр Віктор Янукович обіцяє підтримку можливому проведенню чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

"Вчора уряд ухвалив рішення – ми розглянули законопроект, який буде регламентувати фінальну частину чемпіонату Європи", - сказав Янукович журналістам у Донецьку під час огляду будівництва нового стадіону "Шахтар".

"Цей стадіон із мрії перетворюється на реальність, і завдяки Ахметову Рінату Леонідовичу і компанії СКМ цей стадіон будується", - додав він.

За його словами, це – "один із прикладів, коли бізнес і влада несуть соціальну відповідальність".

Реклама:

На питання, якими він вважає шанси України і Польщі прийняти чемпіонат Європи, Янукович відзначив, що "багато чого залежить від ініціативи" і навів приклад будівництва стадіону.

"Під нашу заявку ми покажемо законопроект, який буде ухвалений у парламенті і який буде створювати умови для цих змагань", - сказав він.

Янукович і Ахметов у супроводі місцевих керівників побували на будмайданчику перед котлованом майбутнього стадіону. Прем'єр також познайомився з керівником турецької фірми "Єнка", яка здійснює цей проект.

Після цього Ахметов у машині Януковича провів його в аеропорт.

У четвер у Донецьку також відбудеться виїзне засідання комітету з економічної політики Верховної Ради, на якому вперше очікується участь Ахметова – члена цього комітету.

"Українська Правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!