"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україні з'явився новий мобільний оператор "Екотел"

Четвер, 15 лютого 2007, 16:30

Оператор мобільного зв'язку UMC, який є 100%-ною дочірньою компанією російського ВАТ "Мобільниє Тєлєсістєми" (МТС), оголосив 15 лютого про запуск нового віртуального оператора "Екотел".

Оператор працює на технічній базі мережі UMC і має номерний формат 8-099-1хххххх та 8-099-6хххххх.

"Ми почали роботу над створенням "Екотел" близько півроку тому, коли побачили необхідність створення бренду для ощадливих людей", - заявив на презентації Адам Вояцкі, генеральний директор UMC.

За його словами, під новим брендом представлені тарифні пропозиції, які включають як безкоштовні дзвінки всередині мережі, так і відсутність плати за з'єднання.

Реклама:

При цьому вартість дзвінків у середині мережних становить 29 коп. за хвилину розмови, а вартість дзвінків на всі мобільні й міські номери в Україні - 69 коп. Вартість 1 sms-повідомлення становить 0,35 грн. з урахуванням ПДВ і відрахувань до ПФ.

Слід зазначити, що на сьогодні UMC уже має одного віртуального оператора Jeans. У січні кількість абонентів молодіжної пропозиції Jeans склала 9 млн. 718 тис.

При цьому представники UMC не вітають, коли "Екотел" називають якимсь клоном існуючого Jeans, вказуючи на те, що ці два оператори орієнтовані на різні групи. Зокрема, Jeans - на молодь, яка надає перевагу інноваційним послугам, а "Екотел" - на громадян, які бажають заощаджувати на мобільному зв'язку.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!