Профспілка вугільників встала на захист "трудящого" Ріната Ахметова

Вівторок, 13 лютого 2007, 16:45

Голова Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості (ППВП) Сергій Юнак шкодує, що ряд ЗМІ використав суперечку, що виникла між профспілкою й адміністрацією "Павлоградвугілля" "для нанесення публічних образ Рінату Ахметову".

Про це йдеться в офіційній заяві голови Дніпропетровської територіальної організації ППВП, заступника голови ЦК ППВП України Юнака, повідомляє прес-служба Дніпропетровської територіальної організації ППВП.

"Я з повагою ставлюся до Ріната Леонідовича Ахметова і як до народного депутата України, і як до акціонера Компанії СКМ. Я знаю, який внесок Рінат Леонідович вносить у розвиток соціальної сфери регіону Західного Донбасу й України в цілому. Я шкодую, що мої публічні висловлювання відносно трудової суперечки на "Павлоградвугіллі" були невірно витлумачені рядом ЗМІ, і тим самим було нанесено збиток репутації пана Ахметова", - говориться в заяві.

При цьому Юнак відзначив, що вирішення суперечки на "Павлоградвугіллі" повинно лежати в правовому полі й не повинне супроводжуватися маніпулюванням суспільною думкою.

Реклама:

"Ця суперечка може й повинна бути вирішена переговірним шляхом. Сьогодні ми починаємо черговий раунд переговорів з адміністрацією ВАТ "Павлоградвугілля" і я впевнений, що нам удасться знайти прийнятне для обох сторін і для трудового колективу акціонерного товариства рішення", - сказав Юнак.

Також він підкреслив, що лишає за собою право звернутися в судові інстанції відносно ряду ЗМІ, які "спотворили" висловлення Юнака "з метою залучення Рината Ахметова до цієї трудової суперечки".

"Остров"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!