"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

БЮТ не дозволить Україні звернути з шляху до ЄС

Понеділок, 12 лютого 2007, 12:23

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що її фракція не буде голосувати за закон про засади внутрішньої і зовнішньої політики у разі, якщо "хоч одне слово цього законопроекту буде суперечити стратегічним баченням" її політичної сили.

"Засади внутрішньої та зовнішньої політики можуть бути підтримані нашою політичною силою тільки в том випадку, якщо вони будуть збігаються з тією стратегією, яку ми вже неодноразово декларували", - сказала Тимошенко.

"Ми вважаємо, що наші пріоритети це шлях України до ЕС, до створення єдиної системи безпеки ЄС і участь там України, і, власне, все, що стосується збереження і посилення нашої української самоідентичності,- сказала Тимошенко. - Все це є нашими стратегічними завданнями. Якщо хоч одне слово в цих засадах зовнішньої і внутрішньої політики буде суперечити нашим стратегічним баченням, ми за цей документ голосувати не будемо".

Тимошенко зазначила, що подібні документи мають ухвалюватися консолідовано з урахуванням думки всіх політичних сил парламенту.

Реклама:

"Жоден перекос в жодну сторону просто не пройде в цьому парламенті, - сказала Тимошенко. – Власне, і в суспільстві не пройде".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!