"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ющенко вірить, що в Україні покращився інвестиційний клімат

Понеділок, 12 лютого 2007, 14:44

Президент Віктор Ющенко вважає, що в Україні спостерігається поліпшення інвестиційного клімату, чому сприяють досягнення в зовнішньоекономічній та політичній сферах.

Про це він сказав під час зустрічі з головою правління інвестиційної групи "Ренесанс Капітал" Стівеном Дженінгсом, повідомляє прес-служба президента.

На думку Ющенко, підтвердженням цьому є зростання іноземних інвестицій та рішення Організації економічного співробітництва і розвитку про перевід України з 6-ї до 5-ї групи експортних кредитних ризиків.

У 2007 році Україна продовжить початі реформи, зазначив президент.

Реклама:

За словами Ющенко, серед пріоритетів влади: створення ефективної системи інституційного забезпечення діяльності інвесторів, надання державної підтримки інвестиційним проектам у високотехнологічних сферах діяльності, підвищення ефективності режимів стимулювання інвестиційної діяльності (концесій, угод про розподіл продукції, технопарків, спеціальних економічних зон), зниження регуляторного тиску на інвесторів.

Президент також висловив надію, що третя Міжнародна конференція інвесторів, що у понеділок почала свою роботу, буде сприяти обміну думками між владою та інвесторами.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!