Азаров вважає, що підвищення зарплати – питання філософське

Четвер, 1 лютого 2007, 13:10

Перший віце-прем’єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров вважає, що питання врегулювання заробітної плати в країні залежить від порядку і стабільності в країні.

Про це він сказав, відповідаючи на питання радіослухачів Національної радіокомпанії, повідомили у прес-службі Партії регіонів.

За словами Азарова, питання врегулювання заробітної плати є "більше філософським, ніж практичним".

"Зарплата тільки тоді відповідатиме загальним вимогам, коли ми зуміємо навести порядок в країні, а порядок в країні неможливо навести без стабільності", - заявив перший віце-прем’єр.

Реклама:

"Якщо ми дестабілізуємо різними закликами ситуацію, говорячи то "давайте Верховну Раду міняти", то "давайте мера виганяти", ми на всіх рівнях дестабілізуємо політичну ситуацію", - наголосив перший віце-прем’єр.

"Все це не дає можливості для затвердження довгострокових серйозних рішень, розрахованих на перспективу, а не на те, щоб сьогодні сподобатися комусь і отримати владу", - сказав Азаров.

"Зарплата, врешті-решт, у нас буде нормальною тоді, коли ми всі разом зрозуміємо, що не від того, що хтось говорить на трибуні, зростає наш добробут, а від того, що хтось реально робить для нас з вами і разом з вами", - підсумував він.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!