"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У "Інтерпайпа" буде новий глава - Геннадій Газін

Четвер, 1 лютого 2007, 15:04

Акціонери групи "Інтерпайп" ухвалили рішення щодо призначення головою правління групи Геннадія Газіна.

Про це "Економічній Правді" повідомила прес-служба групи "Інтерпайп".

Дотепер Газін очолював офіс СНД і був старшим партнером міжнародної консалтингової компанії McKinsey&Co.

Рішення про призначення Геннадія Газіна головою правління групи "Інтерпайп" було прийнято в рамках ініційованого акціонерами процесу реструктуризації "Інтерпайпа", що передбачає перехід від промислово-фінансової до інвестиційної групи.

Реклама:

Акціонери підкреслили особливе значення того факту, що управління групою очолить виходець із України, який завдяки своїм здатностям і професіоналізму став одним з визнаних міжнародних бізнес-менеджерів і експертів.

Коментуючи призначення, Геннадій Газін відзначив: "Я радий тому, що через тридцять років зможу повернутися в Україну. Повернутися, щоб очолити провідну компанію країни. Сьогодні Група "Інтерпайп" прагнути стати глобальним гравцем на світовому ринку капіталу, і мені приємно усвідомлювати свою причетність до її успіху в цій новій якості".

Ігор Ярославцев, що займав пост голови правління "Інтерпайп" з 2003 року, стане головою Консультаційної ради Групи, де продовжить роботу зі стратегічного розвитку групи.

Геннадій Газін народився в Україні, у Житомирі 28 січня 1965 р. Одружений, має трьох дітей.

З кінця 70-х років жив і вчився в США, де одержав інженерне утворення в Корнельському і Стенфордському університетах. Працював в оборонній і телекомунікаційній областях у компаніях "Дженерал Дайнемікс" (General Dynamics) і "Белл Коммюникэйшнз Рісерч" (Bell Communications Research).

В 1993 році Геннадій Газін одержав ступінь магістра ділового адміністрування (М.В.А.) по фінансам в Уортоновській бізнесу-школі Пенсильванського університету. З 1992 працював у компанії McKinsey&Co. З 1998 року - старший партнер, а з 2003 року також керівник офісу СНД McKinsey&Co.

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!