"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

З вівторка тарифи на пасажирські залізничні перевезення знижуються на 10%

Вівторок, 9 січня 2007, 13:09

Із вівторка скасовується наказ №1669 від 1 червня 2006 року, відповідно до якого з 1 січня 2007 року на 10% збільшені тарифи на пасажирські залізничні перевезення.

У Міністерстві транспорту та зв'язку підписано відповідний наказ відомства №1386/13260 "Про внесення змін у Тарифи на перевезення пасажирів, багажу й вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішнім сполученні".

Як повідомили в управлінні взаємозв'язку із засобами масової інформації Державної адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця", відповідно до наказу, на вокзалах і пунктах продажу проїзних документів пасажири зможуть одержати вичерпну інформацію про зміни в Тарифах та їхньому застосуванні.

При цьому наказом Мінтрансзв'язку не передбачена можливість повернення різниці вартості квитка, придбаного пасажиром до 9 січня 2007 на проїзд залізничним транспортом після зазначеної дати.

Реклама:

Нагадаємо, з 1 січня 2007 року тарифи на пасажирські залізничні перевезення, відповідно до графіка "Укрзалізниці", повинні були бути підвищені на 10%. З 12 червня 2006 року тарифи на перевезення пасажирів у поїздах були підвищені в середньому на 43%.

Відповідно до графіка "Укрзалізниці", що випливають підвищення будуть відбуватися поетапно - на 10% з 1 січня 2007 року, потім ще на 10% - з 1 квітня й ще на 10% - з 1 липня 2007 року.

Раніше віце-прем'єр міністр Андрій Клюєв повідомив, що Кабінет Міністрів бажає від Міністерства транспорту та зв'язку скасувати підвищення вартості пасажирських перевезень.

"Ніякого підвищення на 10% не повинне бути", - відзначив він.

Ліга

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!