"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Київенерго" умовляє киян заплатити за новими тарифами

Середа, 31 січня 2007, 12:23 -

Акціонерна компанія "Київенерго" закликала киян оплатити за електроенергію та теплопостачання, спожиті в грудні та січні.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

"Для запобігання аварійного зниження навантаження енергосистеми, недопущення відключення енергетичного обладнання та споживачів, дотримання необхідних технологічних параметрів та температурного графіка теплопостачання просимо керівників підприємств, установ та організацій, киян терміново сплатити за електричну та теплову енергію, спожиту у грудні 2006 та січні 2007 року", - сказано у зверненні компанії.

Останнім часом суттєво знизився рівень оплати за спожиту теплову та електричну енергію. Так, за 30 днів січня 2007 року рівень розрахунків за електричну енергію становить всього 53%.

Реклама:

Вартість щодобового обсягу закупівлі газу для підтримання такого режиму споживання становить понад 8 млн. грн.

Стала робота енергетичного комплексу міста, надання якісних комунальних послуг є можливою лише за умови повних розрахунків за спожиту електричну та теплову енергію, погашення наявних боргів та виконання графіків реструктуризації заборгованості за опалення, гаряче водопостачання. Отримані кошти будуть спрямовуватися для придбання необхідного енергетичного палива та здійснення невідкладних експлуатаційно-ремонтних робіт.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: