Виявляється, Ахметов ще не вирішив, чи піде на ІРО?

Вівторок, 30 січня 2007, 10:27

Точні строки проходження IPO (первинне публічне розміщення акцій) підприємствами компанії "Систем Кэпітел Менеджмент" (СКМ) не встановлені.

Про це УНІАН заявив директор СКМ у зв'язках із громадськістю й комунікаціям Наталя Ємченко, коментуючи повідомлення ЗМІ про зустріч власника СКМ - Рината Ахметова з керівництвом Нью-Йоркської фондової біржі (New York Stock Exchange, NYSE), що відбулася 26 січня в Давосі.

За словами Ємченко, політика СКМ у відношенні IPO залишається незмінною. "Перед галузевими холдингами групи ("Метінвєстом" і "Дтеком") стоїть завдання бути готовими до виходу на IPO, однак рішення про те, відбудеться цей чи вихід ні, буде визначено внутрішніми потребами цих холдингів у коштах і пропозиціями на провідних ринках капіталу. На даний момент ні строки прийняття самого рішення про вихід на IPO, ні, тим більше, точні строки його проходження не встановлені", - підкреслив представник СКМ.

Як повідомлялося в ЗМІ, український бізнесмен Ринат Ахметов обговорив з керівництвом Нью-Йоркської фондової біржі (New York Stock Exchange, NYSE) організацію IPO (первинне публічне розміщення акцій) своїх підприємств.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!