"Газпромбанк" накупить офісів на $1 мільярд

Середа, 24 січня 2007, 19:25 -

Управляюча компанія "Газпромбанку" планує створити закритий пайовий інвестиційний фонд комерційної нерухомості. Обсяг фонду складе 1 мільярд рублів. Мінімальний внесок для участі у фонді - 5 мільйонів рублів.

На відміну від більшості великих проектів у цьому сегменті, основою нового закритого пайового інвестиційного фонду (ЗПІФу) компанія "Газпромбанк - Управління активами" має намір зробити не вкладення професійних учасників ринку, а кошти приватних інвесторів.

Інвестуючи в рентний бізнес і в девелопмент, компанія розраховує на прибутковість фонду в 15-20%.

У найближчі два роки "Газпромбанк" збільшить обсяг інвестицій у будівництво об'єктів нерухомості в 3,3 рази - з 150 до 500 мільйонів доларів.

Реклама:

Для реалізації девелоперських проектів компанією була створена стопроцентна дочірня "Газпромбанк-Інвєст", яка будує житло, торговельні й офісні комплекси, а також складські приміщення.

На початку 2007 року Федеральна служба по фінансових ринках Росії (ФСФР) зареєструвала правила довірчого управління ЗПІФН "Газпромбанк - Інвестиції в нерухомість" під управлінням ЗАТ "Газпромбанк - Управління активами".

Варто нагадати, що компанія "Інтеко", підконтрольна дружині Юрія Лужкова Єлєні Батуріной, у листопаді 2006 року також зареєструвала ЗПІФ "Контінєнталь".

Lenta.ru

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: