"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

RosUkrEnergo обіцяє презентувати себе публіці вже в лютому

Понеділок, 22 січня 2007, 14:20 -

Швейцарська компанія RosUkrEnergo, монополіст по поставках газу в Україну, планує провести свою презентацію в Україні в лютому поточного року.

Про це заявив в інтерв'ю "Коммерсант-Украина" співдиректор компанії, член правління "Газпрому" Костянтин Чуйченко.

"У лютому ми плануємо провести презентацію нашої компанії в Києві в уряді за участю ЗМІ та комерційних структур", - заявив Чуйченко, коментуючи зустріч керівництва компанії із прем'єр-міністром Віктором Януковичем.

"Віктора Януковича, до речі, хвилював процес формування ціни на середньоазіатський газ. Ми домовилися, що механізм формування ціни зробимо більше зрозумілим і прозорим і будемо надалі розвивати співробітництво", - повідомив співдиректор RUE.

Реклама:

В цілому, відповідаючи на запитання про те, чи вдалося компанії переломити негативний тренд і переконати влади України в неминучості монопольного положення RUE на газовому ринку, Чуйченко сказав: "На мій погляд, ситуація сьогодні значно позитивніша, ніж минулої зими. Підтвердженням цьому була наша недавня зустріч із прем'єр-міністром України Віктором Януковичем. Він подякував нам за те, що ми виконали в 2006 році всі свої зобов'язання з постачання газу й утримали баланс цін на газ на одному рівні, причому в Києві з розумінням поставилися до того, що RUE спрацювало собі в збиток".

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: