Суд знову призупинив підвищення тарифів в Києві

Вівторок, 19 грудня 2006, 11:28

Шевченківський районний суд Києва знову призупинив дію розпоряджень Київської міської державної адміністрації щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 3,4 рази з грудня.

Про це журналістам повідомила голова фракції Блоку Юліи Тимошенко в Київській міській раді Тетяна Меліхова з посиланням на ухвалу суду від 19 грудня, передає proUA з посиланням на "Українські новини".

За словами Меліхової, у Шевченківський райсуд з адміністративним позовом звернулися 4 депутата Київради від БЮТ - Меліхова, Юрій Дмитрук, Олександр Клюс та Сергій Мельник.

Меліхова не уточнила дату подачі цього позову, однак підкреслила, що в ньому депутати просять суд визнати підвищення тарифів протиправним і скасувати відповідне розпорядження Київміськдержадміністрації (КМДА) про їхнє підвищення.

Реклама:

За словами Меліхової, для забезпечення розгляду позову суд призупинив дію розпоряджень адміністрації. "Ухвала суду наступна: клопотання про забезпечення адміністративного позову задовольнити... зупинити дію розпоряджень КМДА", - сказала Меліхова.

У свою чергу, мер Києва Леонід Черновецький заявив, що не знає про таку ухвалу суду.

Як повідомлялося, опозиція в Київській міській раді оскаржила в Апеляційному суді Києва скасування Шевченківським районним судом припинення дії розпоряджень КМДА щодо підвищення тарифів на жилкомпослуги.

КМДА заявила про скасування 14 грудня Шевченківським районним судом своєї ухвали щодо припинення дії розпоряджень адміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 3,4 рази з 1 грудня.

Після того як суд прийняв свою ухвалу щодо припинення дії розпоряджень КМДА, адміністрація оскаржила її і суд погодився з доказами адміністрації та скасував свою попередню ухвалу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!