Вбито директора ринку "Озерка"

Понеділок, 18 грудня 2006, 10:32

У Дніпропетровську в ніч на суботу розстріляний голова правління ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок" Володимир Воробйов.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у ЦОС УМВС у Дніпропетровській області, Воробйов був розстріляний близько 01.00 біля одного з кінотеатрів міста. На його тілі виявлено 14 вогнепальних поранень.

Один із супутників Воробйова також одержав вогнепальне поранення, але його життю нічого не загрожує.

Прокуратура Жовтневого району Дніпропетровська в суботу порушила кримінальну справу за фактом убивства Воробйова (ч.2 ст.115 КК України, навмисне убивство).

Реклама:

Прокурор Дніпропетровської області Володимир Шуба повідомив агентству, що в даний час проходить повторний огляд місця убивства, проводяться оперативні заходи.

Як стало відомо агентству, висувається кілька версій убивства бізнесмена, однак правоохоронні органи утримуються від коментарів.

ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок" є однією зі сторін конфлікту відносно права власності на ринок "Озерка".

Ринок "Озерка" проданий у 2004 році компанії "Регіоноптсервіс". Результати конкурсу викликали ряд критичних зауважень з боку політичних сил і громадськості регіону.

Генпрокуратура 14 лютого 2005 року порушила кримінальну справу за фактом незаконної приватизації ВАТ "ДЦР" посадовими особами регіонального відділення ФДМ. Згодом ФДМ скасував усі накази про приватизацію ринку і повернув 94% його акцій у державну власність для повторної приватизації.

Крім того, Верховний суд України 11 червня 2006 року скасував усі рішення, винесені на користь КП "Центральний ринок" і встановив, що ринок належить державі.

Трудовий колектив ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок" вимагає повернення "Озерки" йому як законному власникові. Конфлікт між колективним підприємством "Центральний ринок" і ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок", що претендують на право власності на "Озерку", триває з лютого 2005 року.

Українська правда

 


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!