"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрсоцбанк" залучив кредит на $250 млн.

П'ятниця, 15 грудня 2006, 17:56

14 грудня АКБ "Укрсоцбанк" підписав угоду про залучення синдикованого кредиту на суму 250 млн. дол.

Організаторами кредиту виступили міжнародні банки BayernLB (Німеччина), Calyon (Франція) та UniCreditGroup, що діє в особі Bank Austria Creditanstalt (Австрія), передає прес-служба "Укрсоцбанку".

Синдикація кредиту на суму 100 млн. дол. була почата 16 листопада. Незважаючи на один етап, синдикація пройшла успішно, і загальна сума підписки на момент закриття склала 266 млн. 500 тис. дол.

З огляду на це, "Укрсоцбанк" прийняв рішення про збільшення синдикованого кредиту до суми 250 млн. дол., знизивши при цьому суму участі для банків, що дали найбільші заявки, підкреслює прес-служба.

Реклама:

Метою залучення кредиту є фінансування та рефінансування експортно-імпортних контрактів клієнтів "Укрсоцбанку".

Процентна ставка по кредиту складає Libor+1,6% річних і на даний час є самою низькою для українських банків. Кредит надано терміном на один рік з можливістю його подальшого продовження ще на один рік.

Учасниками синдикату стали 36 банків з Австрії, Франції, Німеччини, Нідерландів, Великобританії, Греції, Португалії, Польщі, Угорщини, Індії, Тайваню, Об'єднаних Арабських Еміратів, Кувейту, Бахрейну, Оману, Пакистану та США.

Економінча Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!