Хорошковський вирішив прикупити ще два канали

Четвер, 14 грудня 2006, 19:26

Антимонопольний комітет дозволив ТОВ "Український медіа-проект" придбати понад 50% у статутних фондах ТОВ "Телерадіокомпанія "Кіно ТВ" - Enter-film і ТОВ "Телерадіокомпанія "Музика ТВ" - Enter-music.

Як повідомили у прес-службі АМК, на даний час "Український медіа-проект" не здійснює господарської діяльності.

Телеканали Enter-music і Enter-film входять до групи телеканалу "Інтер", загальне число компаній-партнерів якої складає близько 70.

Співвласник і голова наглядової ради телеканалу "Інтер" Валерій Хорошковський наприкінці червня цього року заявив про підготовку "Інтера" до IPO.

Реклама:

Він повідомив про зацікавленість купувати додаткові канали і запускати нішеві проекти на додаток до існуючих кабельних каналів Enter-film і Enter-music.

Власниками телеканала "Інтер" є Українська асоціація економічного співробітництва "Діловий світ" (71%) і ВАТ "Громадське російське телебачення" (29%).

Хорошковський одержав контроль над "Діловим світом" у першій половині 2005 року, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На початок 2006 року Хорошковський був також засновником ТОВ "Українського медіа-проекту". Водночас у ТОВ "Телерадіокомпанія "Кіно ТВ" (телеканал Enter-film) і ТОВ "Телерадіокомпанія "Музика ТВ" (Enter-music) його частки не було.

Нещодавно президент Віктор Ющенко призначив Хорошковського першим заступником секретаря Ради національної безпеки й оборони.

Українська Правда, "Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!