У Коломойського вітають "візит миру" "Макса Бєшенного"

Понеділок, 20 листопада 2006, 11:47

Корпоративний конфлікт навколо прав власності на майно Дніпропетровського центрального колгоспного ринку зайшов у безвихідь, але, не дивлячись на його складність і заплутаність, вимагає швидкого вирішення.

Про це заявив глава спостережних рад компаній "Славутич капітал" та "Славутич-Реєстратор" Геннадій Корбан, що представляє інтереси групи "Приват" Ігоря Коломойського.

"Я вітаю ініціативу Воробйова та Курочкіна щодо врегулювання ситуації і хотів би попросити українську владу не перешкоджати проведенню переговорів. Суперечка двох господарюючих суб`єктів, врешті-решт, може бути вирішена не тільки в суді, але і в результаті переговорів", - підкреслив Корбан.

Володимир Воробйов, який представляє іншу сторону конфлікту, так само висловив сподівання, що переговори з урегулювання конфлікту відбудуться найближчим часом і українська влада не перешкоджатиме їх проведенню .

Реклама:

Як повідомлялося раніше в інтерв`ю телеканалу НТН, російський бізнесмен із кримінальним відтінком Максім Курочкін повідомив, що у понеділок 20 листопада він прилетить до Києва на прохання російського бізнесмена Владіміра Воробйова та українського підприємця Геннадія Корбана для вирішення конфлікту навколо Дніпропетровського ринку "Озерка".

Володимир Воробйов звернувся до Максима Курочкіна як до президента "Російського Клубу". Курочкін вважає, що цей конфлікт буде вирішено в найближчі два дні на користь мешканців Дніпропетровська і за цілковитої згоди двох конфліктуючих сторін.

Так само причиною візиту називаються консультації з представниками української політичної і бізнес-еліти напередодні візиту до України президента РФ Владіміра Путіна, що може відбутися у середині грудня. Предмет консультацій Курочкіна - україно-російсько-американські відносини.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!