"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Черновецький збирається торгувати продовольством

Понеділок, 9 жовтня 2006, 16:42

Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження "Про розміщення установ торгівлі з продажу продовольчих товарів у приміщеннях, що знаходяться в комунальній власності територіальних громад Києва та його районів".

Заступник голови КМДА Денис Басс підкреслив, що цим документом поставлено крапку у тривалому процесі "прихватизациї" і перепрофілюванні комунальних продуктових магазинів, передає Ліга.

Цим же розпорядженням створено міську комісію на чолі із заступником голови КМДА Іреною Кильчицькою.

У місячний термін комісія проаналізує ситуацію із розміщенням установ торгівлі та визначить заходи щодо найбільш ефективного використанню приміщень, які ще збереглися у комунальній власності, - зазначив Басс.

Реклама:

Він також сказав, що районні держадміністрації зобов'язані подбати про те, щоб депутати райрад якомога швидше включили комунальні приміщення, де розташовано продовольчі магазини, у перелік об'єктів, які не підлягають приватизації.

Столична влада радить колегам у районах подбати про організацію торгівлі продуктовими товарами першої необхідності на тих комунальних площах, де на даний момент із порушенням вимог законодавства розташовано ігорні установи, - додав Денис Басс.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!