"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Львові підбили підсумки щорічного інвестиційного ярмарку

Понеділок, 9 жовтня 2006, 19:21

У Інвестиційному ярмарку-2006, що проходив у Львові 5-6 жовтня, брало участь більш ніж 3 тис. 500 представників із країн західної та центральної Європи, Америки, а також областей України та Білорусі.

Про це заявив голова Львівської ОДА Петро Олійник на підсумковому засіданні за результатами VI Міжнародного економічного форуму та Інвестиційного ярмарку-2006, передає Ліга.

У ярмарку брали участь представники Польщі, Італії, Німеччини, Швейцарії, Австрії, Великобританії, Канади, Ірландії та Чехії.

Загалом у VI Міжнародному економічному форумі та Інвестиційному ярмарку-2006 брало участь 72 офіційні делегації.

Реклама:

Значною подією для ярмарку був візит Комісара ЄС з питань регіональної політики Дануті Хюбнер.

За словами Олійника, на ярмарку було представлено 236 проектів, 190 з яких є абсолютно новими, на загальну суму 5 млрд. 600 млн. дол.

Найбільше серед представлених проектів виділялися, на думку глави Львівської ОДА, будівництво нової платної концесійної автодороги "Львів-Краковєц" (загальна вартість інвестиційного проекту - 410 млн. дол.), будівництво концесійної автодороги "Львів-Рава-руська-держкордон" (загальна вартість інвестиційного проекту - 100 млн. дол.), реконструкція аеропорту "Львів" (21 млн. дол.), реконструкція аеропорту "Львів-2" у м. Стрий (108 млн. дол.) та ін.

Не менш важливою частиною форуму є і земельний аукціон, який відбувся 5 жовтня. На ньому було представлено 13 земельних ділянок, з яких продано 9. Загальна вартість проданих земельних ділянок складає 1 млн. 980 тис. грн.

У рамках форуму було підписано Меморандум про співробітництво між Державною податковою адміністрацією у Львівській області та Західноукраїнською філії Європейської бізнес асоціації, угода між Львівської ОДА та крайовим урядом Зелінського краю Чеської Республіки, договір між Львівською ОДА та чеською компанією LTP invest щодо створення Промислового парку "Черляни" та Угода про транскордонне співробітництво між Старосамбірським і Турківським районами Львівської області та Бещадським повітом Підкарпатського воєводства (Республіка Польща).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!