Замість Івченка буде Чупрун?

Середа, 4 жовтня 2006, 14:16

Вадим Чупрун розглядається як кандидат на посаду голови спостережної ради НАК "Нафтогаз".

Про це заявив міністр палива та енергетики Юрій Бойко в ефірі "5 каналу", передає Ліга.

Бойко повідомив, що керівництву уряду надано пропозиції щодо зміни голови спостережної ради компанії. На цю посаду пропонується призначити першого заступника міністра палива та енергетики Вадима Чупруна.

На думку міністра, головою спостережної ради повинен бути працівник міністерства, оскільки "Нафтогаз" підпорядковується безпосередньо Міністерству палива та енергетики.

Реклама:

У той же час, Бойко вважає, що у спостережній раді компанії повинні бути представлені всі політичні сили, які сформують урядову коаліцію.

"В управлінні компанією таких масштабів як "Нафтогаз", повинні бути представлені всі учасники політичного процесу. Якщо буде затверджено рішення про розширення коаліції, то це буде відображено в складі спостережної ради НАК "Нафтогаз", - пояснив Бойко.

За словами міністра, кадрові зміни в керівництві "Нафтогазу" відповідають принципам формування коаліційного уряду. Він також вважає, що такий механізм формування керівництва державних компаній є комфортним для представників усіх політичних сил, які бажають брати участь в їхній роботі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!