Автозавод Порошенка збільшив виробництво на 50%

Вівторок, 17 жовтня 2006, 12:33

За січень-вересень поточного року ВАТ "Луцький автомобільний завод", який входить до корпорації "Богдан", збільшило виробництво на 50,98%, випустивши за цей час 31 тис. 914 автомобілів.

За аналогічний період минулого року було випущено 21 тис. 138 машин, передає Ліга з посиланням на прес-службу корпорації.

Зокрема, автомобілів "ВАЗ" за цей час вироблено 25 тис. 136 автомобілів, Кіа - 3 тис. 459 авто, Hуundаі - 3 тис. 319 авто.

"Ми продовжуємо активними темпами інвестувати у виробництво. Будівництво йде відповідно плану. Як і планувалося, до кінця року буде випущено близько 40 тис. автомобілів", - підкреслив прес-секретар "Богдану" Сергій Красуля.

Реклама:

Нагадаємо, ВАТ "Луцький автомобільний завод" спеціалізується на виробництві легкових автомобілів "ВАЗ", Hуundаі, Кіа. Завод входить до складу корпорації "Богдан", яка є одним з найбільших виробників легкових автомобілів та автобусів в Україні.

Корпорація "Богдан" входить до групи "Укрпромінвест" Петра Порошенка. До складу корпорації входять 20 компаній, серед яких: "Луцький автомобільний завод", "Черкаський автобус", "Кіа Моторс Україна" та інші.

У той же час, як повідомив "Українській правді" прес-секретар Петра Порошенка, народний депутат формально не має відношення до управління "Луцьким автомібільним заводом".


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!