Лисичанський НПЗ 1 жовтня зупиниться на ремонт

Вівторок, 5 вересня 2006, 12:13

Лисичанський нафтопереробний завод 1 жовтня 2006 року зупиниться на щорічний капітальний ремонт, що протриває 45 днів, повідомила прес-служба ТОВ "ТНК-ВР Україна" у прес-релізі у вівторок.

Прес-служба підкреслює, що завод по завершенні ремонту перейде на дворічний міжремонтний період і підвищить якість виробленого палива, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми свідомо перенесли зупинку на осінь, коли попит іде на спад, замість того, щоб проводити ремонтні роботи у квітні-травні, коли споживання сягає свого піка", - приводить прес-служба слова генерального директора ТОВ "ТНК-ВР Коммерс" Євгена Калініна.

Він відзначив, що компанія цього року відмовилася від практики нагромадження великих товарних запасів до зупинного ремонту, але це не вплине на стабільність українського паливного ринку.

Реклама:

Топ-менеджер також підкреслив, що постачання власної роздрібної мережі й партнерів буде здійснюватися за рахунок поставок пального із суміжних ринків - російського, білоруського і західноєвропейського.

До 2004 року Лисичанський НПЗ зупинявся на ремонт два рази на рік, а основним завданням було відновлення нормальної працездатності обладнання після довгого простою підприємства. В 2004 році завод перейшов на річний робочий цикл.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!