ІСД залучив кредит у $350 млн.

Вівторок, 5 вересня 2006, 16:50

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" залучила синдикований кредит на 350 млн. дол.

Про це повідомляє прес-служба "ІСД", передає "Остров".

Як зазначається в повідомленні, організаторами угоди як координуючі лідери виступили фінансова корпорація Citigroup (США) і банківська група Societe Generale (Франція), при участі лідерів (MLA) - ABN AMRO (Голландія), Calyon (Франція), а також ING (Голландія).

Кредит складається з двох траншів. Перший транш на 100 млн. дол. було надано Міжнародною фінансовою корпорацією (International Finance Corporation, IFC). Другий – на 250 млн. дол. - синдикований у банках.

Реклама:

Середньозважена ставка по траншах кредиту склала біля LIBOR+2,75%. Перший кредит надано на 7 років, другий – на 5 років.

Кредитний договір було підписано 27 червня нинішнього року.

У повідомленні підкреслюється, що корпорація "ІСД" залучає фінансові ресурси в IFC та інших європейських фінансових інститутів для модернізації, підвищення конкурентноздатності і реалізації екологічних програм на виробничих потужностях металургійного комплексу української компанії.

Передбачається, що проект буде реалізовано на "Алчевському металургійному комбінаті", "Алчевському коксохімічному заводі", а також на "Дніпровському металургійному комбінаті ім. Дзержинського".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!