"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Черновецький цього року витратить 175 млн. грн. на пільги та субсидії киянам

Середа, 20 вересня 2006, 15:25 -

Заступник голови Київської міськдержадміністрації Денис Басс заявив, що цього року витрати міського бюджету на пільги та субсидії щодо житлово-комунальних послуг перевищать 175 млн. грн.

Крім того, школярам пільгових категорій за рахунок коштів київської громади буде придбано одяг та взуття, а також їх забезпечать безкоштовними сніданками і т.п. На це в бюджеті передбачено більш ніж 1 млн. 700 тис. грн., передає Ліга з посиланням на прес-службу КМДА.

Столична адміністрація залучає до співробітництва в цій сфері також благодійні організації.

"Напевно, вперше за всю історію в Києві розроблено заходи щодо поліпшення рівня життя соціально незахищених верств населення за рахунок грантів. Гранти надають фізичні та юридичні особи, котрі перераховують кошти в міський бюджет на будівництво житла для незаможних киян, на їхній соціальний захист та соціальне або медичне забезпечення", - відзначив Басс.

"Причому здійснюється це на безоплатній основі, без повернення наданих коштів. Благодійники мають тільки право самостійно визначити, на що саме - житло, медицину або безпосередню підтримку старих людей - підуть їхні гранти", - додав він.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: