СКМ вкладає гроші в готельний бізнес

Середа, 23 серпня 2006, 14:36 -

Антимонопольний комітет надав дозвіл кіпрській компанії System Capital Management Limited на придбання частки в статутному капіталі київського ТОВ "Інтерн".

Як повідомляє Ліга з посиланням на АКМУ, купівля забезпечить System Capital Management Limited контрольний пакет у вищому органі управління товариства.

Основним видом діяльності ТОВ "Інтерн" є надання готельних послуг. Протягом 2004 - I півріччя 2006 року компанія не здійснювала господарської діяльності на території України.

За деякими даними, раніше Київська держадміністрація надала ТОВ "Інтерн" земельну ділянку по вулиці Богдана Хмельницького, 53-а для будівництва, експлуатації та обслуговування готельного комплексу. Ділянка площею 0,03 га надана в оренду на 1 рік. Планувалося, що забудовник - ТОВ "Інтерн" - здасть п'ятизірковий готель "Опера" на 149 місць у 2006 році.

Реклама:

До складу групи System Capital Management на даний момент входить донецький п'ятизірковий готель "Донбас Палас", а також ряд оздоровчих комплексів і баз відпочинку, що переважно знаходяться на балансі промислових підприємств, котрі входять до групи.

SCM Limited є дочірньою компанією ЗАТ "СКМ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: