Азаров говорить про зниження податків, а сам їх підвищує

Понеділок, 21 серпня 2006, 12:40

У цей час важливо налагодити роботу з великими платниками податків і максимально послабити тиск на середній і малий бізнес, вважає перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров.

Про це він сказав, виступаючи в п'ятницю на розширеному засіданні колегії Державної податкової адміністрації, передає "Інтерфакс-Україна".

Азаров вважає, що необхідно створити ефективну систему консультаційного обслуговування платників податків. Він запропонував створити "єдиний інформаційний центр для платників податків і центр електронного обміну податковими накладними між ГНА й платниками податків".

Азаров також підкреслив, що ГНА, Держмитниця, Головне Контрольно-ревізійне керування, Держказначейство - це "ланки одного ланцюга", і вони повинні працювати узгоджено, з "використанням єдиної інформаційної бази".

Реклама:

Нагадаємо, що нова ДПА нещодавно оприлюднила законопроект "Про внесення змін у закон "Про плату за землю", який передбачає підвищення ставок земельного податку в кілька разів. Документом запроваджується норма, яка передбачає сплату земельного збору платниками єдиного податку на загальних підставах, у випадку, якщо підприємець здає в оренду власну ділянку землі або споруди на ній.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!