Кабмін розслідує ситуацію навколо об'єднання "Масандра"

Середа, 2 серпня 2006, 10:18 -

Кабінет міністрів вирішив створити комісію для розслідування ситуації навколо об'єднання "Масандра", повідомив міністр аграрної політики Олександр Баранівський.

"Уряд прийняв рішення про створення комісії, яка виїде на "Масандру" і перевірить усі моменти, про які говорить... керівник об'єднання "Масандра", - сказав Баранівський на прес-конференції 1 серпня, передає "Інтерфакс-Україна".

Він відзначив, що останнім часом у ЗМІ, особливо в кримських, стали звучати заяви про те, що Міністерство аграрної політики і сам міністр намагається приватизувати "Масандру".

"Це не має під собою ніяких підстав. Міністерство не зробило жодного кроку, щоб "Масандра" потрапила в чиїсь руки", - сказав Баранівський.

Реклама:

Баранівський заявив, що міністерство залишило це підприємство в статусі державного, що викликало "неординарну реакцію з боку пана Бойко і голови Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко".

За словами міністра, Бойко створив ЗАТ "Масандра", яке очолив його син і "уся реалізація вина об'єднання в Україні йде через ЗАТ "Масандра", де контрольний пакет знаходиться в родини Бойко".

Баранівський також відзначив про намір перевірити інформацію про те, що "торговельні марки вин "Масандра" не належать "Масандрі", а належать ЗАТ "Масандра".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: