"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Плачков зобов'язав американську корпорацію А.Е.С. підвищити якість обслуговування

Середа, 2 серпня 2006, 11:04

1 серпня під час зустрічі міністра палива та енергетики Івана Плачкова з віце-президентом корпорації А.Е.С. в Україні Стівеном Л. Уолшем, обговорено проблеми довкола забезпечення споживачів Київської та Рівненської областей електричною енергією та розглянуто стан виконання інвестиційних програм "А.Е.С. Київобленерго" та "А.Е.С. Рівнеенерго".

Іван Плачков зауважив на незадовільний стан енергетичного господарства цих компаній, повідомляє прес-служба Мінпаливенерго.

За результатами комплексного обстеження, інспекцією з Держенергонагляду засвідчено зростання кількості технічних порушень. Так, за 6 місяців 2006 року зафіксовано 1 тис. 114 випадків, проти 1 тис. 62 у I півріччі 2005 року та 597 в I півріччі 2004 року.

Через аварійні знеструмлення у I півріччі 2006 року споживачі "А.Е.С. Київобленерго" недоотримали 8 тис. кВт/г електроенергії. Скарги споживачів цієї компанії на незадовільну якість електропостачання становлять близько 10% від загальної кількості скарг.

Реклама:

Зі свого боку, Стівен Л. Уолш повідомив про розроблення корпорацією А.Е.С. плану заходів щодо покращання роботи інфраструктури обох компаній, з метою забезпечення належного обслуговування споживачів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!