Москаль закликає владу Криму навести порядок у цінах на бензин

Вівторок, 15 серпня 2006, 12:20

Постійний представник президента в Автономній Республіці Крим Геннадій Москаль звертає увагу Ради міністрів АР Крим, міських голів і голів райдержадміністрацій на відсутність контролю за реалізацією на території автономії окремих видів нафтопродуктів у рамках домовленостей між нафтотрейдерами й урядом України.

Як повідомили в представництві президента в Криму, зараз на окремих автозаправках Криму максимальна ціна на бензин А-98 становить 5 грн. 50 коп., А-95 - 5 грн., А-76 - 4 грн. 20 коп., дизельне паливо - 4 грн. 30 коп., передає Ліга.

"Сьогодні в Криму найвищі ціни на всі види нафтопродуктів. Це говорить про те, що місцева влада не належним чином реалізовує політику Кабінету міністрів щодо ціноутворення", - відзначають у представництві глави держави в АРК, пояснюючи це тим, що власники кримських автозаправних станцій встановлюють максимальну надбавку - 13%, що "призводить до різкого збільшення роздрібної ціни на нафтопродукти".

Нагадаємо, 14 серпня прем'єр-міністр Віктор Янукович пообіцяв "заморозити" ціни на бензин А-95 на рівні 4,8 грн. за літр.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!