Київські парковки самостійно знизили тарифи – АМКУ їх не примушував

Четвер, 10 серпня 2006, 12:19

Київське міське відділення Комітету, яке наразі за дорученням голови Антимонопольного комітету Олексія Костусєва досліджує обґрунтованість підвищення цін на паркування, поки що не надавало райпарксервісам обов’язкових для розгляду рекомендацій та не приймало будь-яких рішень з цього приводу.

Натомість, у межах своєї компетенції, Відділення направило райпарксервісам запит із вимогою надати інформацію щодо розміру тарифів на паркування та калькуляції цін, розподілення отримуваного прибутку, копії наказів та рішень, якими затверджено нові тарифи тощо, повідомляє прес-служба АМКУ.

Таким чином, скасування райпарксервісами наказів про підвищення тарифів або відмова запроваджувати таке подорожчання взагалі — цілком добровільний крок зазначених установ.

Голова Антимонопольного комітету Олексій Костусєв з цього приводу зазначив: "Не зважаючи на повернення попередніх тарифів на паркування, ми доведемо розпочате дослідження до кінця з тим, щоб отримати відповіді на запитання, які у нас виникли. Зокрема, хто має право встановлювати ціни на паркування у Києві, з яких складових повинна формуватися ціна, наскільки ці тарифи мають диференціюватися тощо. У цій справі ми готові до плідної співпраці з Київською міською держадміністрацією".

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!