"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На "Дніпроспецсталі" хочуть прибрати людину Пінчука

Вівторок, 1 серпня 2006, 10:48

Акціонер ВАТ "Електрометалургійний завод "Дніпроспецсталь", що володіє понад 10% акцій товариства, ініціює перевибори правління, спостережної ради і ревізійної комісії "Дніпроспецсталі".

Як повідомило ВАТ, за вимогою акціонера це питання внесено до порядку денного чергових зборів акціонерів, призначених на 16 серпня на території підприємства, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, на зборах планується підвести підсумки роботи "Дніпроспецсталі" у 2004-2005 роках і розподілити прибуток, затвердити статут у новій редакції та реєстратора.

Наприкінці квітня 2006 року засновник корпорації "Інтерпайп" Віктор Пінчук повідомив, що корпорація збереже контроль над "Дніпроспецсталлю" і зосередить 60% акцій підприємства в результаті купівлі акцій у структур іншого великого акціонера заводу – російського бізнесмена Константіна Грігорішина.

Реклама:

Спостережна рада "Дніпроспецсталі" наприкінці травня 2006 року призначила головою правління компанії Даніеля Валка, який раніше працював у "Інтерпайпі".

ВАТ "Дніпроспецсталь" - єдиний в Україні виробник сортового прокату і кування зі спеціальних марок сталі - нержавіючої, інструментальної, швидкорізальної, підшипникової, конструкційної, а також з жароміцних сплавів на основі нікелю.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!