Люди Рината Ахметова прочитали лекції в літній школі Джорджа Сороса

Вівторок, 1 серпня 2006, 11:51

Директор по корпоративним комунікаціям Компанії "Систем Кепітал Менеджмент" Джок Мендоза-Вілсон і заступник директора по персоналу Металургійного комбінату "Азовсталь" Олександр Любий виступили перед молодими викладачами економіки ВУЗів під час проведення літньої школи EERC.

Лекції відбулися 28 липня в Національному університеті "Києво-Могилянська академія", повідомила прес-служба СКМ.

Джок Мендоза-Вілсон розповів учасникам про формування і розвиток корпоративної репутації в українському і європейському бізнесі, указав на причини, які спонукують великі компанії інвестувати в комунікаційні програми, і підкреслив цінність таких програм.

Олександр Любий поділився зі слухачами досвідом в області мотивації персоналу, отриманим їм за час роботи на ВАТ "Металургійний комбінат "Азовсталь".

Проект був ініційований Консорціумом економічних досліджень і освіти (EERC) за підтримкою фонду Джорджа Сороса і спрямований на підвищення кваліфікації викладачів економіки ВУЗів країн СНД, Східної Європи, Центральної і Середньої Азії.

Реклама:

У рамках школи викладачі вивчають вплив ситуації на ринку на діяльність підприємств і внутрішню роботу компаній.

ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" - найбільша управляюча компанія України, володіє і управляє активами в металургійній, машинобудівній, енергетичній, вугільній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медіа й інших галузях і сферах економіки.

Зокрема, компанія є акціонером металургійного комбінату "Азовсталь", Єнакіївського металургійного заводу, Харцизького трубного заводу, Авдієвського коксохімічного заводу, Центрального та Північного гірничо-збагачувальних комбінатів.

90% акцій ЗАТ "СКМ" належить бізнесмену Ринату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!