Путін виступає проти списання боргів найбіднішим країнам

Вівторок, 4 липня 2006, 14:31

Президент Росії Володимир Путін вважає, що не можна нескінченно списувати борги найбіднішим країнам, не міняючи існуючу структуру міжнародних економічних зв'язків.

Про це повідомляє Ліга.

"Не можна подавати списування боргів як пряму допомогу розвитку, не міняючи структури міжнародних економічних зв'язків, тому що існуюча структура породжує ці борги знову й знову", - заявив 4 липня глава російської держави на Міжнародному форумі суспільних і правозахисних організацій "Громадянська вісімка-2006".

Як приклад Президент РФ привів субсидії своєму сільському господарство в деяких західних країнах, які, на думку Путіна, і породжують нові борги найбідніших країн.

Реклама:

"Спробуйте заборонити ці субсидії - там будуть більші внутрішні неприємності, у тому числі за допомогою НУО (неурядових організацій), значна частина НУО буде захищати субсидії своїх країн на сільське господарство", - впевнений російський лідер.

Путін знову повторив, що субсидії сільському господарству приведуть до нових боргів найбідніших країн, "а потім добрі дядьки на "вісімках" будуть списувати ці борги.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!