Путін поставив ультиматум СОТ

Вівторок, 4 липня 2006, 16:34 -

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія може відмовитися від виконання своїх зобов'язань перед Світовою організацією торгівлі, якщо не буде прийнята до неї.

"Росія поки не є членом СОТ, і єдиною країною, з якої ми не домовилися про вступ, є Сполучені Штати", - сказав Путін 4 липня на зустрічі із представниками Міжнародної торговельної палати - Всесвітньої організації бізнесу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Якщо нам з якихось причин не вдасться досягти домовленості, ми знімемо із себе зобов'язання по домовленостях, які ми не тільки прийняли, але й виконуємо, навіть не будучи членами цієї організації", - сказав Путін.

Він відзначив, що "умови функціонування російської економіки є багато в чому більше відкритими й ліберальними", ніж у багатьох країнах, які вже давно є членами СОТ.

Реклама:

Відповідаючи на запитання голови Міжнародної торговельної палати - Всесвітньої організації бізнесу Маркуса Валленберга про прийняті Росією заходи щодо боротьби з порушенням прав інтелектуальної власності, Путін, зокрема, відзначив, що в РФ "на національному рівні прийнятий ряд законів по захисту інтелектуальної власності, і питання в тім, щоб всі прийняті закони належним чином виконувати в нашій країні".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: