Черновецький хоче створити власне КРУ

Понеділок, 3 липня 2006, 18:26

Київська міська державна адміністрація хоче створити у своєму складі новий підрозділ - контрольно-ревізійне управління.

Про це повідомила прес-служба Київміськадміністрації з посиланням на доручення мера Києва Леоніда Черновецького, передають Українські новини.

Зокрема, він доручив своїм заступникам і депутатам Київської міської ради подати пропозиції по створенню такої структури протягом тижня, тобто до 10 червня.

Завданням КРУ буде виїжджати на комунальні підприємства, перевіряти їхню діяльність і готувати аналітичні доповіді керівництву Київміськадміністрації.

Черновецький вважає, що співробітники КРУ повинні виявляти факти шахрайства та корупції, бездіяльності та безініціативності керівників підприємств.

Реклама:

Також у компетенції КРУ буде проведення внутрішніх службових розслідувань, у тому числі по письмовим або телефонним скаргам громадян.

Київміськадміністрація пояснює необхідність створення КРУ тим, що під час короткострокових перевірок фінансово-економічної діяльності комунальних підприємств проаналізувати такий обсяг інформації неможливо.

У травні Київміськадміністрація створила комісію для перевірки ефективності фінансово-економічної діяльності комунального підприємства "Київський метрополітен".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!