"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Черновецький заборонить рекламу ігорних закладів у ЗМІ та на біг-бордах?

Понеділок, 3 липня 2006, 19:42

Київська міська державна адміністрація ініціює заборону реклами ігорних закладів у засобах масової інформації та на носіях зовнішньої реклами.

Про це повідомила прес-служба Київдержадміністрації з посиланням на мера Києва Леоніда Черновецького, передають Українські новини.

Мер доручив своїм заступникам, начальникам, начальникам управлінь Київдержадміністрації, а також головам районних адміністрацій підготувати відповідні зміни до закону "Про рекламу".

Також Черновецький вважає за необхідне прийняття Верховною Радою закону "Про державне регулювання господарської діяльності у сфері ігорного бізнесу".

Реклама:

Такий законопроект він доручив розробити до вересня 2006.

Черновецький має намір просити Раду винести ці ініціативи Київдержадміністрації на розгляд сесії.

Також мер доручив райадміністраціям створити робочі групи для постійного контролю над суб'єктами ігорного бізнесу.

Також Київдержадміністрація хоче запропонувати Київраді заборонити розміщувати об'єкти ігорного бізнесу в приміщеннях оптово-роздрібної торгівлі, громадського харчування та у тимчасових спорудженнях (павільйонах і наметах).

Київдержадміністрація хоче заборонити роботу ігорних залів з ігровими автоматами після 22:00.

9 березня Київрада визначила порядок розміщення закладів ігорного бізнесу, яким заборонила їхнє розміщення в метро, підземних переходах і на зупинках громадського транспорту.

Ігрові автомати забороняється також розміщувати на відстані менше 500 м до дитячих, медичних, культових споруджень і навчальних закладів.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!