Уряд забрав оптовий ринок електроенергії у "Промінвестбанку"

Вівторок, 25 липня 2006, 10:48 -

Кабінет міністрів затвердив уповноваженим банком, що обслуговує поточні рахунки зі спеціальним режимом використання оптового ринку електричної енергії, "Державний Ощадний банк" замість "Промінвестбанку".

Як повідомили в прес-службі КМУ, відповідні зміни зафіксовані в постанові Кабміну №1004 від 24 липня поточного року, передає Ліга.

Цією же постановою Кабмін визнав недійсною свою постанову N1592 від 29 листопаду 2001 року, яким ПІБ був затверджений уповноваженим банком по обслуговуванню рахунків оптового ринку.

Нагадаємо, у середині січня Кабмін ініціював переведення ряду підприємств енергетики, у тому числі державного підприємства "Енергоринок", на обслуговування з ПІБу в "Ощадбанк".

Реклама:

ПІБ розкритикував дану ініціативу Кабміну і звернувся до президента Віктора Ющенка з проханням не допустити такого переведення.

Банк також заявив, що не буде виконувати урядове рішення про переведення частини підприємств ПЕК на обслуговування в "Ощадбанк" у випадку його прийняття, оскільки мова йде про грубе втручання чиновників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: