Перегляду ціни на газ для України не буде - російський депутат

Вівторок, 18 липня 2006, 15:30

Голова комітету Держдуми РФ по міжнародних справах Костянтин Косачов вважає, що ціни на газ для України залишаться ринковими, який би уряд не був у влади.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не думаю, що наша політика в сфері цін на газ залежить від того або іншого складу українського уряду. Рівень цін на газ буде складатися з економічних резонів", - сказав Косачов у вівторок у ході інтернет-конференції, відповідаючи на запитання, чи допускає він перегляд цін на газ, якщо прем'єром України стане Віктор Янукович.

У той же час, вважає російський парламентарій, у випадку адекватної позиції уряду України "ми готові будемо шукати компромісні рішення, можливо, надаючи якісь пільгові газові кредити, якщо в України не буде можливості відразу розплатитися за ринковими цінами".

Реклама:

При цьому Косачов відзначив, що "на державному рівні Росія ніколи ні про які пріоритети відносно складу українського уряду не говорила".

"Нас улаштує будь-який керівник уряду України, якого підтримає більшість населення країни, який буде виконувати консолідуючу роль", - відзначив парламентарій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!