"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінагрополітики подає в суд на екс-главу Департаменту рибного господарства

Четвер, 8 червня 2006, 17:17

Мінагрополітики 7 червня подало позов у Шевченківський районний суд Києва на колишнього главу Департаменту рибного господарства Олександра Качного.

Про це 8 червня в інтерв'ю журналістам повідомив прес-секретар Мінагрополітики Олександр Горобець, передає Ліга.

Реклама:

Горобець відзначив, що позов поданий у відповідь на заяву Качного щодо того, що міністр аграрної політики нібито винуватий у корупції в рибній галузі.

"Це голослівні заяви, і із цього приводу оформлена позовна заява в суд", - підкреслив прес-секретар аграрного відомства.

Кабінет Міністрів ліквідував Департамент продовольства, а також Департамент рибного господарства як окремі урядові органи - тепер вони будуть входити до складу Міністерства аграрної політики.

Міністр агрополітики Олександр Баранівський повідомив, що штат департаментів буде скорочений удвічі. На них будуть покладені функції по розробці політики у своїх галузях, при цьому управлінські функції з департаментів будуть зняті.

Баранівський підкреслив, що Департамент рибного господарства раніше переважно займався імпортом риби в Україну.

Зокрема, за словами глави Мінагрополітики, у голови цього Департаменту - Качного - було 15 комерційних структур, які займалися імпортом, а в самому Департаменті практично все майно, що раніше належало державі, перейшло у власність комерційних структур.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!