SIA'2006 звинуватили у співробітництві з "сірими" автодилерами

Понеділок, 5 червня 2006, 13:02

Президент Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко звинуватив компанію "Автоекспо", організатора міжнародного автосалону SIA, у залученні на виставку "сірих" імпортерів авто.

"Ми не обмежуємо право покупця в придбанні автомобіля в офіційного або "сірого" дилера, але це не значить, що "сірий" імпортер має право виставляти й представляти авто без згоди заводу-виробника. "Сірі" імпортери вперше за 14 років взяли участь в міжнародному автосалоні SIA'2006, що пройшов на минулому тижні, і це свідчить про те, що вони "піднімають голову", - заявив Олег Назаренко, повідомляє Ліга.

На його думку, виставлення таких брендів на SIA "завдає шкоди іміджу України, оскільки порушує права інтелектуальної власності".

"Якщо той же Ferrari або Aston Martin не визначилися з офіційним представництвом в Україні, то презентувати їх на автосалоні без згоди виробника аморально", - додає Олег Назаренко.

Реклама:

Самі організатори SIA вважають такі заяви абсурдними.

"Автомобілі Ferrari і Aston Martin були представлені на автосалоні SIA'2006 тюнинговими компаніями і є тюнинг-версіями. Поряд з Ferrari і Aston Martin експозицію SIA'2006 прикрасили класичні й тюнингові авто таких марок, як Rolls-Royce, Chrysler, Cadillac, Lexus, BMW, Ford, Jaguar і багатьох інших. І присутні вони на SIA вже багато років підряд, тому що експозиція класичних і тюнингових автомобілів уже багато років є яскравою невід'ємною частиною Київського автосалону, а три останніх роки вона називається виставкою "Автоексклюзив", - заявляє генеральний директор компанії "Автоекспо" Ніна Дятлова

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!