Україна збільшить поставки металопрокату в ЄС на 2,5%

П'ятниця, 23 червня 2006, 17:39 -

Європейська сторона задоволена виконанням Україною угоди про торгівлю сталеливарними виробами і, взявши його за основу для угоди на майбутній рік, має намір збільшити обсяги поставок українських виробів на 2007 рік на 2,5%.

Про це по закінченні засідання Контактної групи по сталі Україна-ЄС, що пройшло 22 червня в Брюсселі, повідомив гендиректор Української асоціації підприємств чорної металургії "УкрМет" Дмитро Бєлокуров, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сторони із задоволенням відзначили, що українська сторона дуже чітко виконує свої зобов'язання за сталевою угодою на 2005-2006 рік, рівномірно, як і закладено в угоді, здійснює поставки металопрокату в рамках погодженої квоти, на відміну від Росії, яка всіляко не дотримує рівномірності поставок російського металопрокату", - сказав він.

Бєлокуров повідомив, що представники "Євроферра" і Європейської комісії одержали запрошення відвідати Київ 19-21 жовтня нинішнього року під час проведення "традиційного металофоруму", і також домовилися, що наступне засідання контактної групи відбудеться навесні 2007 року в Києві.

Реклама:

Перше засідання контактної групи відбулося в липні минулого року в Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: