"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Черновецький просить звільнити глав держпідприємств за заборгованість по зарплаті

Вівторок, 13 червня 2006, 22:39

Мер Києва Леонід Черновецький ініціює звільнення керівників 4 державних підприємств, що мають заборгованість по заробітній платі.

Про це повідомила прес-служба Київдержадміністрації з посиланням на звернення Черновецького в профільні міністерства й Фонд держмайна, повідомляють Українські новини.

Реклама:

Черновецький звернувся до голови ФДМ Валентини Семенюк з поданнями на звільнення голів правлінь авіакомпанії "Національні авіалінії України" Наталі Кальченко та "Науково-дослідного медичного об'єднання "Діалір" Григорія Сербиненко.

Також Черновецький звернувся до міністра оборони Анатолія Гриценко із проханням розірвати контракт із керівником відомчого підприємства - заводу "Радіан" - Володимиром Гудзулом.

Крім того, мер просить міністра будівництва та архітектури Павла Качура не підписувати контракт із кандидатом на посаду директора "Науково-дослідного конструкторсько-технологічного інституту міського господарства" Валерієм Кравченком.

Цих керівників Черновецький пропонує звільнити через заборгованість підприємств у виплатах заробітної плати співробітникам.

Завод "Радіан" виготовляє запчастини для зенітно-ракетних комплексів С-300.

Об'єднання "Діалір" є замовником будівництва Республіканської лікарні на житловому масиві Вигурівщина-Троєщина.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!