Коломойський таки придбав 1+1?

Середа, 31 травня 2006, 19:21

Як стверджує інтернет-газета "Економіка", найближчим часом відбудеться передача частки Олександра Роднянського в телеканалі "Студія 1+1" Ігорю Коломойському, співвласнику фінансово-промислової групи "Приват".

Можливо, відбудеться це раніше, ніж закінчиться судовий процес між Роднянським і Коломойським за право власності на частину акцій "Студії 1+1", що триває з 14 жовтня 2005 року.

Коломойський стверджує, що між ним і Роднянським була укладена угода про продаж його частки в "плюсах", більше того, нібито на депозит Роднянського були перераховані 2 млн. доларів як аванс. Однак Роднянський гроші з рахунку не зняв. Сам Олександр Роднянський стверджує, що ніякої угоди між ним і Коломойським не було.

Нагадаємо, що Сentral Мedia Еnterprises (СМЕ) володіє 60 % статутного фонду "Студії 1+1", а Олександрові Роднянському й Борисові Фуксману належить по 20 % кожному. При цьому в Роднянського, як у голови правління, є право розпоряджатися 70 % акцій, а 30 % перебувають у керуванні "Інтер-медіа", дочірнього підприємства СМЕ.

Реклама:

Сьогодні на каналі йде активна підготовка до появи нового власника.

Нібито вже вирішене питання про звільнення двох топ-менеджерів: директора по виробництву Григорія Зінченко й генерального директора "Студії 1+1" Юрія Морозова.

Говорять, що на посаду топ-менеджера каналу є два реальних претенденти: нинішній директор Одеської кіностудії й колишній генеральний директор "Нового каналу" Олександр Ткаченко й ведуча "плюсів" Ганна Безулик.

Ткаченко на питання, чи дійсно він може стати новим топ-менеджером "плюсів", заявив, що не може спростувати цю інформацію. На питання, чи може він її підтвердити, він також відповів негативно.

У цього судового процесу видно політичне підґрунтя: групу "Приват" прямо зв'язують із Юлією Тимошенко.

Поки прес-служба 1+1 не надала офіційної інформації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!