"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Mіttal Steel і профспілки помирилися

Четвер, 25 травня 2006, 20:01

Адміністрація і первинна організація профспілки комбінату ВАТ "Mіttal Steel Кривий Ріг" домовилися по ключовим питанням у соціальній сфері, включаючи підвищення заробітної плати.

Така угода досягнута 25 травня, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу ВАТ "Mіttal Steel Кривий Ріг".

У прес-релізі компанії відзначається, що після підвищення оплати праці її рівень буде одним з найвищих в українському металургійному секторі.

При цьому в документі пояснюється, що зарплата працівників ВАТ "Mіttal Steel Кривій Ріг" виросте на 10%, починаючи з січня 2006 року, а з червня 2006 року - ще на 5%, що є додатковим кроком, спрямованим на збільшення середньомісячної зарплати в компанії.

Реклама:

"Це стало результатом конструктивних переговорів і розвитку співробітництва між адміністрацією і профспілкою після приходу на підприємство компанії Mіttal Steel. В ході переговорів сторони прийшли до угоди про збільшення зарплати для працівників ВАТ "Mіttal Steel Кривий Ріг" у 2006 році", - підкреслюється в прес-релізі.

Фонд держмайна України вимагав від Mіttal Steel підвищення тарифних ставок для працівників підприємства відповідно до договірних зобов'язань.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!